Olen aloittanut elämässäni ties kuinka monta blogia. Hetken olen jaksanut niitä kirjoittaa ja lopulta poistanut niistä jokaisen. Blogien aiheet ovat vaihdelleet: ensimmäinen taisi olla matkailu- ja taideaiheinen blogi. Sitä en kauaa pitänyt. Sitä tuskin kukaan lukikaan. Aloittaessani opinnot aloitin opintoaiheisen blogin. Sitä jaksoin pitää yllättävän pitkään, koko ensimmäisen syyslukukauden. Sitten kyllästyin ja poistin senkin. Sitten on ollut sellaisia blogeja, joita pidin ehkä viikon verran. Jos sitäkään.

Eli alku tällekään blogille ei näytä kauhean lupaavalta. Päätin nyt kuitenkin aloittaa, vaikka en tiedä kuinka kauan tätä viitsin pitää. Joka tapauksessa. Ja vaikka kukaan tätä ei lukisikaan. Ehkä tämä on jatkumoa sille, että aikoinaan kirjoitin paljon "päiväkirjoja". Tosin kymmeneen vuoteen en niitäkään ole kirjoittanut. Tuntuu, että ei minulla ajatukset oikein enää pysy kasassa ja kirjoittaminen tuntuu työläältä.

Tahdoin kuitenkin aloittaa tällaisen blogin, jotta voin kertoa mitä Jumala on tehnyt (ja tekee parhaillaan) elämässäni. Ehkä joku, toivottavasti, saa tästä jotakin. Tahdon kertoa, kuinka Jumala on ja kuinka Hän kantaa silloinkin kun elämässä on vaikeaa. Kuinka ehkä juuri silloin, kun Hän tuntuu olevan kaikista kauimpana, onkin hyvin lähellä ja kantaa, kun emme itse jaksa. Tahdon kirjoittaa Jumalan armosta, joka on tarkoitettu jokaiselle. Minullekin.